Ház helyett inkább Zalman Z9 Plus vagy Corsair 200/300R.
2013. szept. 15. 13:44
2/8 A kérdező kommentje:
Igen az SSD-t mindenképpen szeretném, de nem tudom milyen hdd legyen.
2013. szept. 15. 13:46
3/8 anonim válasza:
Én is az említett házak egyikét választanám inkább, noha a táp állítólag nem jó alsó házas kuckókba a rövid vezetékei miatt - ergo kicsit tanácstalan is vagyok. De ha csak a teljesítményt nézem, szerintem jól összhangban vannak. Hozzátenném, hogy ÉN nem adnék ~4k forintot összeszerelésért, mert egyáltalán nem bonyolult, viszont szerintem DRÁGA. Én úgy csináltam annak idején elsőnek, hogy NEM értettem hozzá, de mégis követve az útmutatót meg némi intuíciót bevetve simán összeraktam. Meg ezer féle videó is van a neten erről.
2013. szept. 15. 13:47
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor én is ezt a házat választom. Az összeszerelésben én is gondolkodtam, hogy magam csinálom, csak még nem szereltem össze még egy egész gépet.
2013. szept. 15. 13:50
5/8 A kérdező kommentje:
Egy jó hdd-t mondanátok(max 250gb)?
2013. szept. 15. 13:51
6/8 anonim válasza:
Nézz YouTube-on útmutatókat, biztos sok van. Én anno a PC Worldben és a CHIP-ben is olvastam leírásokat erről - a könyvtárban nálunk van ugyanis.
Merevlemezből Western Digital-t vennék, de ez pusztán ízlés kérdése:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!