Elindulna a world of tanks?
Elég régi a gép
Cpu:intel pentium 3 Ghz
VgaHD 3850 agp
RAM: 2GB
10FPS az jó is lenne.
Én azt tapasztaltam ha megugrik a ping akkor lecsökken az FPS, főleg sniper modban jellemző ami meg nagyon is pályafüggő.
Én örülök ha 10FPS-m van átlagba ugy 6 körül mozog de van olyan pálya ahol lehet akár kevesebb is pl. 3!!! Hiába használok Tweakert és Textura csomagot az FPS-m semmit sem nőtt, de annyit észrevettem hogy gyorsabban tölti be a játékot és nem akad annyira. A ping az nagyon sokat tesz ami átlagban 70-80 szokott lenni ennél jól lehet játszani de ha felugrik 100 fölé akkor belassul a játék főleg sniper modban ahol van hogy 250 fölé is megy, és teszem hozzá nem az internettel van a gondom. Sok függ kinek milyen jó gépe van, én esetemben egy 5 éves laptop, de örülök hogy elmegy rajta a WoT a War Thunder-rel ellentétben ami már annyira akad hogy nem lehet játszani nagy pehhemre.:(
Kiváncsi volnék az eredményeimre ha korszerű gépen játszanék, mert sokszor az akadásnak köszönhetöen lötek ki.
Elindulna de... Brutálisan laggolna.
Nekem Intel Core 2 duo E8400 3Ghz, 512MB vidikari, 4GB ram és így van 35 fps low grafon.
A vga-nak simán vinnie kéne,elég erős hozzá nem?
Csak a proci gyenge egy kicsit szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!