Ati readon 9200 128mbos kártyám most kezdet el becsikozni mitől lehet ez?
2009. nov. 4. 20:20
1/7 anonim válasza:
szerintem ez nem videokártya baj... valami más lesz... De egyenlőre még nincs tippem mi.
Csak film lejátszásnál csinálja? És minden filmnél?
2/7 A kérdező kommentje:
Nem csak filmeknél a kép tetején látszik hogy ott is csikozik vagy itt van még kép:
a piros részeket nézd
2009. nov. 4. 21:08
3/7 anonim válasza:
Ennek annyi. Az ilyen altalaban memoriahiba miatt van, es az gyakorlatilag nem javithato. (Jatekokban is csikoz, vagy ott inkabb "kockaz?")
De talan "csak" tulmelegszik, vedd le a hutojet, pucold ki, pasztazd ujra, rakd vissza. Es remenykedj, hogy tulmelegedes.
4/7 A kérdező kommentje:
egy picit megkarcoltam a kártyát a hűtőborda melett azóta csinálja lehet ez az oka?
2009. nov. 4. 22:42
5/7 anonim válasza:
Tulajdonkeppen, ha sikerult elvagnod azzal a karcolassal egy vezeteket a nyakon belul, akkor lehet. Es akkor is, ha a karcolassal egyidoben megmozditottad a hutot, es az mar nem "tapad" rendesen a gpu-hoz, es azert melegszik. Le tudod fenykepezni azt a karcolast? Vagy legalabb elmondani, milyen mely?
6/7 A kérdező kommentje:
Hali! Ez attól is lehet hogy levettem a hűtőbordát?Mert azt is leszettem egyidőben a karcal!lehet hogy csak újra be kéne kennepasztával és jobban lefogatni???
2009. nov. 9. 20:05
7/7 anonim válasza:
Igen, ez lehet ettol is, hogy mostmar nem jo hovezetes a gpu es a borda kozott, es tulmelegszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!