Ti melyiket vennétek?
Figyelt kérdés
[link] Ebben erős proci, de kisebb kijelző, felbontás.
Nagy kijelző, Full HD felbontás, de gyenge proci
Játékhoz kellene, szerintetek egy i3mas proci elég egy full hd-hoz??
2013. szept. 15. 21:05
1/7 anonim válasza:
Én az erősebb procis gépet venném, méghozzá azért, mert egy 1080p-t úgysem hajtasz ki ilyen hardveren szerintem, ellenben a kissebb kijelzősön jobb eséllyel mennek majd jobb beállításokkal a játékok. Szerintem.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, igazad lehet! Igazából engem nem is a felbontása ami érdekel, hanem az a +1''. De arról szívesen lemondok, egy használhatóbb lap érdekében!
2013. szept. 15. 21:14
3/7 anonim válasza:
Full HD-n ne akarj játszani ilyen gyér VGA-val.
Viszont ha játszani akarsz, és hordozhatóság nem létszükséglet (lévén batár notebookot keresel), nem teljesen értem, miért nem desktop PC-t akarsz, sokkal erősebb gépet kapnál.
4/7 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy jobban járnék asztalival. Csak sajnos én ezt egyedül nem tehetem meg, hogy veszek laptopot, a gyér fizetésemből, így tesómékkal dobunk össze, akik viszont mindenáron lapot akarnak!
2013. szept. 20. 20:14
5/7 anonim válasza:
Akkor szerintem inkább erősebb VGA-val, valamint alacsonyabb felbontású kijelzővel rendelkező gépet vegyél.
6/7 A kérdező kommentje:
GT 740nél erősebb vga-val rendelkező lapot hol vegyek, 200 alatt??? Cseszedd ezt a szerencsétlen vga-t mikor ez a top 15 laptop vga-ban bennevan!
2013. szept. 21. 14:44
7/7 anonim válasza:
Azt hiszem rosszul értelmezted a válaszom: ha van két laptop, az egyik erősebb GPU-val, másik nagyobb felbontású kijelzővel rendelkezik, előbbit vedd. Kérdésedben szereplő gépekre vonatkoztatva: első gép. Ezen felül készülj arra, hogy nem fogsz maximális részletességgel játszani, "top 15" notebook GPU ide vagy oda - jól látod, az már nem a 200 ezres liga, és emiatt ne rám légy dühös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!