Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 64 bites win 7 mellett miért...

64 bites win 7 mellett miért lassú (brutál lassú) az outlook?

Figyelt kérdés

Az office-om 32 bites; a a RAM 2 giga...

(tudom, kell majd még bele memória)

2013. szept. 14. 15:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Írd le a géped adatait.
2013. szept. 14. 15:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Elvileg nem lenne gond a 32-bites verzióval a 64-es Windowson, de a gyakorlat többnyire azt mutatja, hogy sok az összeakadás. Az Outlook amúgy szokott akadozni bizonyos fiókoknál. A Gmail-on kívül a többi "ingyenes" postafiók, főleg a magyarok, túl vannak terhelve, ettől is lassúak POP-on keresztül. Ha van IMAP, akkor még valamennyire jók, de többnyire az összes lassan jön meg.
2013. szept. 15. 18:54
 3/5 A kérdező kommentje:

Na, feltettem a Thunderbird-et, most már jó!

Amúgy venni akarok RAMot, de addig is akartam használni a gépet. De lehet, hogy csak a windows frissítés lassította be, mert ma is nagyon lassú volt, és egyszer csak kiírta, hogy a win frissítés után újraindítás szükséges, azóta meg teljesen normális :)

Köszi!!

2013. szept. 21. 17:53
 4/5 A kérdező kommentje:

amúgy a gép:

AMD, Dual 2,1 GHz proci,

2 Giga RAM

2013. szept. 21. 17:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Én ezért kapcsolom ki az automatikus frissítést. Egy korábbi munkahelyemen az egyik kolléga egy elég jó képességű gépet kapott, de állandóan panaszkodott, hogy nagyon lassú. Megnéztem, hogy mi foglalja a memőriát. Kiderült, hogy a Win frissítés 96%-ban használta a processzort. Ezek után a cégnél az összes frissítést kikapcsoltuk, meg én is itthon. Havonta, amikor van idő, lefuttatom a frissítés keresését, telepítek, aztán megint nyugi van.
2013. szept. 22. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!