Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Elférne a CORSAIR 8GB Vengeanc...

Elférne a CORSAIR 8GB Vengeance Pro (vagy sima) DDR3 1866MHz CL9 KIT Ram (ok) egy COOLERMASTER Hyper 612S hütő mellett és ez mind elférne lazán egy GIGABYTE GZ-G2 Plus Házban?

Figyelt kérdés
* Az alaplap egy ASUS M5A99FX PRO R2.0 lenne melléjük. Remélem nem írtam semmi félreérthetőt vagy olyat amit nem lehet megérteni. Tehát a lényeg hogy ez a 3 (4) alkatrész megréne egymás mellett és ha igen akkor szükösen vagy azért maradna hely közöttük (nem kell semmi + csak hogy a levegő mozoghasson).

2013. szept. 6. 19:34
 1/4 Gábor_79 ***** válasza:
A processzorhűtő nem fér el ez alapján: [link] max 150mm. A CM Hyper 612S 163mm magas. A többit nem tudom.
2013. szept. 6. 20:07
 2/4 A kérdező kommentje:
de amúgy az alaplapon a Ramok elférnének gond nélkül egy Coolermaster H412 Slim-hütővel Dual channelben ? A másik ház mérete 172mm tehát ott már elfog férni a hütő már csak ez érdekelne.
2013. szept. 23. 15:48
 3/4 Gábor_79 ***** válasza:
Igen elfér mind a kettő féle Ram, ha a gyári (vékony) ventilátorait használod a hűtőnek, mert a kettővel együtt is a szélessége 100 mm, tehát nem nyúlik a ramok fölé. Na de most nézem, nem is tudsz akármilyen ventit rakni a hűtőre ha elromlana, mert nem "dróttal" rögzül a bordára.
2013. szept. 23. 16:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a választ!
2013. szept. 23. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!