Hova kell csatlakoztatni a 3 tűs,2 vezetékes kábelt az alaplapra?
Figyelt kérdés
Vettem egy Enermax Liberty ELT500AWT tipusu tápot a gépembe. van egy vezeték amit ha csatlakoztatok akkor tudom szabályozni a ventinlátor sebességét. 3 tűs és a két szélén van fekete és fehér vezeték. Az alaplapom ASRock A780LM-S-tipusu.2013. szept. 14. 13:09
1/8 anonim válasza:
2/8 A kérdező kommentje:
ttp://kepfeltoltes.hu/view/130914/IMG_20130914_132157_www.kepfeltoltes.hu_.jpg itt van róla a kép
2013. szept. 14. 13:29
4/8 anonim válasza:
Akkor keresd meg az alaplapodon a PWR_FAN vagy valamelyik CHA_FAN csatlakozót (mellé van írva), ami passzol ehhez. Kösd rá és ennek a másik végére kösd a ventilátort. Gondolo mvan egy szabályozó hozzá. Egyébiránt a ventilátort kötheted az alaplapra is, akkor az alaplap szabályozza a ventit. (ha engedélyezve van)
Az ilyet nem a tápra kell kötni.
5/8 A kérdező kommentje:
De ez a tápban lévő ventinlátór, a vezeték a tápból jön ki
2013. szept. 14. 13:57
6/8 anonim válasza:
Ohho... Értem. Hát annak nem úgy kéne lennie... újonnan vetted?! Mert ha használt, lehet, hogy az eredeti ventiltor már meghalt és a tulaj egy másik ventilátort rakott bele, aminek a tápellátását csak így tudta megoldani... Ugyan úgy kereshetsz neki egy szabad csatlakozót az alaplapon.
7/8 A kérdező kommentje:
Gyári a ventinlátor benne. és gyárilag is jön belőle a vezeték. www.mobilx.hu/szamitastechnika/tapegyseg/enermax-liberty-500w-tapegyseg-modularis.html
Ez az a táp, használtan vettem a tiacon 2.5ezerér.
2013. szept. 14. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!