Hány házhűtő ventillátort lehet CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W OEM tápra és ASROCK H77 Pro4/MVP alaplapra csatlakoztatni?
Figyelt kérdés
Nem vágom annyira ezeket a dolgokat, alaplaphoz azt írja van egy 3 meg 4 pin csatlakozó és annyi. Ha jól sejtem az két venti. Én 4et szeretnék a gépbe, hogy lehet ezt megoldani?2012. máj. 31. 11:34
1/3 anonim válasza:
Vagy olyan ventit veszel, ami molexes, vagy veszel egy 4 slotos ventiszabályzót 3-4k körül és arra rámegy még 4, molexről kap áramot. Így már lesz 4 szabályzott ventid, 1 pwm szabályzott és egy maxon pörgő.
2/3 anonim válasza:
Az alaplapon összes öt darab ventilátorcsatlakozó van, amiből kettő a processzoré, egy a tápé és kettő a házé. Viszont a legtöbb ventilátorhoz adnak 3pin-molex átalakítót, így azt a táp molex csatlakozójával lehet használni.
Bár szerintem ha a processzorhoz egy ventit használsz a maradék négyre nyugodtan rákötheted a házhűtőket.
3/3 anonim válasza:
De ha egy kis barkácsolással az összes házhűtőt 1db molexre kötöd, akkor se lesz semmi, a táp elbírja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!