Alaplap hiba lesz? Fo. Ntos lenne
A gépemnél ha a vidikártya LEGújabb driverét teszem fel, akkor vmilyen hiba jelentkezik.
Nem 1 vidikártyánál jelentkezett hanem 3nál
Ati radeon x1550
Nvidia geforce2 mx200
Nvidia geforce 6600GT
X1550nél dx-es játékok textúra bugosak. Össze vissza 3szögek jönnek ki mindenhonnan (erősen megnyúlva)
de openGL játékoknál csak annyi hogy pár elem villog. Pl minecraftba a chest, ajtó és ehhez hasonlók.
6600GT nél legújabb driverrel az a gond hogy dx7 es játékoknál ua a hiba mint x1550el + a textúrák elmosódnak stb
mx200 nál az a gond hogy az egér mozgása késik (CSAK JÁTÉKOKNÁL AHOL PL SPEC KURZOR VAN)
tehát elmozdíttom az egeret és sacc 1sec múlva mozdul odébb és így játszhatatlanok a játékok (hisz akció játékoknál is késve reagál)
Ehhez a három videokártyához legalább kétféle driver dukál.
Merthogy az ATI kártya nem megy az NVidia meghajtóval és viszont.
Egyébként mit jelent a legújabb driver? Mert AGP-s kártyákhoz nem mostanában adtak ki új meghajtókat.
Ha az egér akad, az nem a videokártya hibája, hanem az egér meghajtójáé. Próbáld frissíteni.
Külön külön mindegyiket a saját legújabb driverével próbáltam, és akkor voltak csak bajok.
Igen, agp mind.
A régebbi driverekkel jól mennek.
Pl 6600GT bugos amikor az nvidia oldaláról a legújabbat leszedem.
De amikor pl kikeresgéltem egy 2006os drivert akkor tökéletesen futott.
Ue a többivel is.
Mx200nál a szar reagálás (csak full screen. Ablak módba jó.)
viszont egy 2002körüli driverrel tökéletes.
X1550 a saját cd-s driverével is textúra bugos (2006os vidikártya tehát a kártyáim közüll a legújabb). Bezzeg a másik gépbe tökéletes volt.
Szóval a gond a gépbe lesz sztem.
Kérdés hogy mi?
Asus a7a133 alaplap
2GHZ amd athlon xp2400+
szerintem a proci ki tudja ezeket hajtani
1,5GB RAM
HA egy régi AGP-s kártyára teszel új PCI interfészes drivert, persze, hogy besz_rik. Ez elég logikus.
Amúgy annó míg volt asztali gépem, soha nem frissítettem VGA drivert.Amit adtak hozzá CD-n azt tettem fel, é sose volt bajom a VGA-val.
Adja magát, hogy azzal a driverrel kell használnui a kártyákat, amivel jól működnek.
Ezektől a daraboktól értékelhető játékteljesítmény ma már nem várható, így nincs jelentősége a driverek csiszolgatásának, fényesítésének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!