Mitől nem megy az én usb hybrtid tv tunerem?!
Figyelt kérdés
2 hónappal ezelőtt vettem, mycinema u3000 usb tv tunert
eddig teljesen jol tudtam használni, ment minden, usbről levettem meg vissza ha kelett mást bedugni gépbe.
De ment.. most meg, nemtudom hogy a ....ba magátol, álltába meghibásodott, én nemértem tényleg de ideges vagyok! rákötöm ahogy szoktam a gépre, belépek a progiba, fekete kép. újra keresem a csatornákkat, akkor is. rákötöttem a gyári antennát is.. semmi. Viszont ahogy megszagultam égett elektro szagu. nem értem hogy van ilyen ?? olcsó kínai szar! lehet ezzel ezekután valamit kezdeni, felhivni a boltot ahol vettem ? Viszont a rádió része működik. de a tv meghalt. ://
2013. szept. 12. 14:14
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!