Ehhez a videókártyához tudok kötni még egyet, ha igen milyet?
Konfigom:
Sapphire HD 7970 3GB
ASRock 970 Extreme4
AMD FX-6300
Kingston 8GB HyperX
Seagate 2TB
Chieftec CTG 550W
Vegyek mellé még egy 7970-est vagy várjam meg a 8000-es szériát és pótoljam ki?? Hogy érné meg? Ja és van egy HD 5400 még régebbről ezzel gondolom nem lehet összekötni?!
Köszi a válaszokat, megy a zöld kéz!!
Pl egy FX-8320?? Vagy i7?? És amit említettem 5400 azzal mit kezdjek, erre a célra ezek szerint nem alkalmas..
Köszi a választ, ment a zöld!:)
Feltételezem, játékra használod a konfigot. Ebben az esetben teljesen felesleges az i7, mivel nem játékra van. i5-tel jobban jársz, és egy i5 teljesen tökéletes a két 7970 mellé.
A HD5400-at most hirtelen meg nem mondom neked, hogy támogatja-e a crossfiret. Viszont ha támogatja is, nem tenném mellé, mert sokkal de sokkal gyengébb, mint a 7970, és ésszerűtlen lenne mellé rakni. Nem érnél el szinte semmilyen nagyobb teljesítményt, csak nagyon minimálisan.
Szerintem nem támogatja, legalábbis nem tudok róla.
i5 vagy FX-8320, ahogy olvasgattam a jövőre nézve kellesz 6-8 mag játékokra is úgyhogy lehet jobban megérné az AMD ilyen téren és olcsóbb is mint az i5.
Végül is nem tudom, lehet várni kellene a 8000-es szériára?!
Egyébként köszi a segítséget!!:)
A 8-as széria egy az Oland kivételével rgy átcímkézett 7-es széria OEM-el számára.
Ha kell nyugodtan vegyél CF-be egy másik 7970-et, de ez a táp alig fogja bírni a maga 450w-os 12v-os ágával a 2 7970-et terhelés alatt, kéne egy erősebb, drágább drágább darab, pl Seasonic M12 II 620w.
Úgy tudom Crossfire-ben csak két, azonos családba tartozó VGA működik.
Tehát a két 7790 oké (Cape Verde),de nem megy mellé más architektúrájú VGA.
Pl. 7850, 7870(Pitcairn);
7950,7970 (Tahiti); 6850,6870 (Barts); 5850,5870 (Cypress);és még sorolhatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!