Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » TP-Link WDR4300 nem fogadja...

Alonewolf kérdése:

TP-Link WDR4300 nem fogadja illetve küldi a netet. Miért?

Figyelt kérdés
Amit lemezen kaptam hozzá szoftvert az azt csinálja hogy a telepités legvégén, kiirja hibaüzenetnek hogy nincs WAN, internetcsatlakozás,ellenőrizzem a csatlakozókat.probáltam a router menüjében is a quick setuppal,ott telepiti és a rebootig is eljut.A Status menüben a WAN alatt nincs semmiféle IP cím.Azt irja hogy connecting,de 10 perc után se történik semmi.Próbáltam manuálisan a beállitani.PPPoE-val kérte a szolgáltatótol kapott jelszót,végigfutott de mégse lett jó. Mi lehet a probléma?

2013. szept. 11. 19:51
 1/6 anonim válasza:
Krisztó tevagy az?
2013. szept. 11. 20:47
 2/6 P.O.C. ***** válasza:
ADSL -ed van? Ha igen, mi a modemed pontos típusa? Ugyanis van jó néhány ezredfordulós D-Link és Huawei ADSL modem, ami nem kompatibilis a TP-Link routerekkel.
2013. szept. 11. 21:10
 3/6 A kérdező kommentje:
DSL-360R a típusa,és már benne vannak az órák rendesen
2013. szept. 11. 22:07
 4/6 P.O.C. ***** válasza:

Abból is többféle van. Ha a szürke 3 ledes, annak jónak kell lenni. Ha a szürke 4 ledes, akkor már fennáll a veszély, hogy nem kompatibilis.

A legjobb a fekete színű 4 ledes, amit mostanában osztogatnak az ADSL szolgáltatók.

2013. szept. 12. 04:44
 5/6 A kérdező kommentje:
Szürke 3 ledes, de az az érdekes ha a régi routerbe dugom bele akkor pislákol az ethernet, ha az újba akkor csak világít
2013. szept. 12. 06:23
 6/6 P.O.C. ***** válasza:

A kábelek rendben? Esetleg próbáld meg egy másikkal. Illetve egy firmware frissítés sem árthat:

[link]

2013. szept. 12. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!