Lassú számítógép, svchost. Exe, Mi miatt lehet? Illetve mire fér rá frissítés, jobb?
Üdv! Újratelepítettem a számítógépet XP-ről XPre, mivel belassult az svchost rendszerfeladat miatt, de az újonnan telepített XP Professionalal sem volt jobb, de az egész előtt két héttel még minden flott volt, illetve még a játékok is működtek.(Pl: GTA:SA-MP,AOE3) Most nagyon lassúak, illetve az egész gép is, de ha leállítom az svchost.exe-t, akkor gyorsabb a gép, viszont az svchost.exe-ben van benne a hangkártya driver is, ami miatt nem indul semmi sem. De két héttel a gép, és a rendszer is ugyanilyen volt, és HIBÁTLANUL működött, csak kihúztak pár kábelt, amik ugyanúgy, pontosan vissza lettek dugva, ahogyan előtte voltak.
-----------
Videókártya: Ati Radeon 9250 Secondary (128mb)
Hangkártya: Asrock p4v88+ integrált alaplapi
RAM: 1,00 GB
Intel Pentium 4 CPU 2.80GHz
Windows XP Prof.
Samsung SP1213N Winchester
Táp: 350W
-----------
Illetve az SVCHOST.exe CPU:90-100 Memóriahasználat: Kb 20 000 K felett van,(mindjárt megnézem)
Eset Smart Security 6-ot használok, mint virus irtót, amihez az ekrn.exe tartozik, aminek olyan 59 744 K memóriahasznált, illetve felugrik a CPU-ja 60-80 felé
Az én xp-m is ezt játsza nálam is az svchost lassít be mindent netre csatlakozáskor.
A gépem kapott +512 mb ramot akkor jobb lett de még mindig lassú nem tudom miért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!