Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Integrált vga help?

Integrált vga help?

Figyelt kérdés
Intel g33/g31 express chipset family integrált vga nem kompatibilis a játékokkal, vagy fogalmam sincs, pl warcraft 3ban 23 fps. ötletek, hogyan lehetne megcsinálni?
2013. szept. 9. 16:54
 1/6 soccerway ***** válasza:
23 fps-nek örülhetsz, az intel integrált vga-k gyengék játékra. Ha játszani akarsz vehetsz videokártyát.
2013. szept. 9. 16:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Elméletileg nem kezeli rendesen a játékot. Olvastam pár megoldást, ami másoknak segített ilyen swtnl hozzádása meg opengl, de nem jó egyik sem, a játék gépigénye 64mb vga, ez az integrált 256 so illene mennie legalább 40-50 fps-el szerintem
2013. szept. 9. 17:16
 3/6 anonim ***** válasza:
kérdező alaplapi videokártyárol ne várj semmit! csak megjelenitésre jó filmet nézni, you tube és ennyi, és ha veszel karit akkor az alaplapit alapbol már le iskell tiltanod hoyne ugaráljon a 2 közt mert nem tudja eldönteni mi legyen az elsödleges illesztő
2013. szept. 9. 21:19
 4/6 A kérdező kommentje:
értem én, csak gondoltam valahogy esetleg lehetne vele valamit kezdeni, de mindegy, megoldottam 23fpsröl 30-ra, nemrég ment tönkre vga-m és azért kérdeztem, hogy amég nem lesz új, mit lehetne vele kezdeni. Akkor nem várok tőle semmit:D köszönöm a választ
2013. szept. 9. 23:07
 5/6 anonim ***** válasza:
30 fps nagyon jó :) nincsmit amugy :) van már elképzelésed mien kártyát veszel a jövöbe és körülbelül mennyiért?
2013. szept. 13. 22:54
 6/6 A kérdező kommentje:
5770 használtan 15k kb
2013. szept. 14. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!