Elromlott a tápom? Ma reggel már nem kapcsolt be a gépem. Tegnap még működött. (Többi lent)
Figyelt kérdés
Tegnap kitűnően működött a gépem, este kikapcsoltam és le is áramtalanítottam, ma reggel próbálnám bekapcsolni és el sem indul a gép.A kis piros fény világít 4másodpercenként, de amikor még működött a gép, akkor folyamatosan világított.
Táp: Codegen 400Wattos
Gép: AMD Athlon 3500+, 1Giga Ram,vmi MSI alaplap
2013. szept. 7. 09:29
1/5 anonim válasza:
"A kis piros fény világít 4másodpercenként"
Mármint hol? A gép előlapján, ami az alaplapra van kötve?
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, az!
2013. szept. 7. 10:16
3/5 anonim válasza:
Az alaplap típusa alapján lehetne első körben megkeresni, hogy ezt milyen hibák esetén csinálja. Akár a HDD vagy más hardver is lehet az oka, nem csak a táp.
4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos a csipogo szerkezetet a szervizes regebben nem kototte ra. Igy nem tudhatom mi a problema:( Bocs az ekezet nelkulisegert, telefonrol vagyok.
2013. szept. 7. 10:54
5/5 anonim válasza:
"Sajnos a csipogo szerkezetet a szervizes regebben nem kototte ra"
Az a legkevesebb, általában van egy Speaker (vagy SPK, stb.) feliratú kis kétpólusú csati az alaplapon, abba kell dugni. Olyan, mint egy jumper. A ledek csatija körül lesz talán. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!