Miért melegebb mindig pár fokkal az 1. mag ha a többi is ugyanannyira van terhelve?
Figyelt kérdés
2013. szept. 6. 19:50
11/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod látom te felfogtad amit kérdeztem... 100%-osan soha nincs leterhelve egyébként a proci csak mikor aida64-el terheltem... amúgy alapjáraton is ez a helyzet... egyébként nem nagyon izgat csak kíváncsi voltam rá amire te tökéletes választ adtál köszi!
2013. szept. 7. 15:18
12/19 anonim válasza:
Kit érdekel a gyokér pontozásod.Elmebeteg kis suhanc vagy. Nézz magadba. Azt kerdezed miert melegebb az elso mag.Majd leírod, hogy téged csak az erdekel,hogy a normal homersekletek kozott van e, de mindezt ugy tetted, hogy meg se adtál homersekletet.Majd nekiáll vitázni. Nézz magadba. Azt kerdezed miert melegebb az elso mag.Majd leírod, hogy téged csak az erdekel,hogy a normal homersekletek kozott van e, de mindezt ugy tetted, hogy meg se adtál homersekletet.Majd nekiállsz vitázni. Itt komoly bajok vannak, és nem hinném, hogy az én értelmezési keszsegemmel.
13/19 A kérdező kommentje:
xDDDDDD na jó kész feladom te az az igazi nagy vérbeli tapló gyökér paraszt vagy... csak megsúgom nem azt írtam hogy az érdekel csak az a lényeg de mind1 kiderült most már hogy nem csak értelmezni nem tudod a mondatot de már olvasni sem
2013. szept. 7. 22:36
14/19 anonim válasza:
Lehet simán mérési hiba, amit okozhat a mag hőmérsékletszenzorának gyártási vagy kalibrációs hibája.
15/19 anonim válasza:
fogadok hogy nem vagy tobb 12 eesnel.
16/19 A kérdező kommentje:
na mivan már csak ezzel tudsz jönni? :D több vagyok mint 12 képzeld
2013. szept. 8. 09:22
17/19 anonim válasza:
Igen. Csak ezzel tudok jonni, mert úgy sem tudod feldolgozni amit leírtam. Ebből kovetkeztettem hogy vagy ertelmi fogyatekos vagy, vagy 12 éves, legfeljebb 13
18/19 A kérdező kommentje:
ha értem hogy én nem fogom fel amit te írtál.... hát ez egyre érdekesebb szerintem meg fordítva van és egy kib*aszott mondatot nem tudsz értelmezni szóval én nem mondom hogy gyerek vagy nem is érdekel de hogy a fejedben problémáid vannak az biztos... leírtam világosan mindent mit értettél félre erre meg jössz az életkorommal? nem tudod elviselni az igazságot? gyáva f*éreg vagy ez van
2013. szept. 8. 09:58
19/19 A kérdező kommentje:
de rajtad kívül két válaszoló felfogta biztos ők is hülyék... érdekes
2013. szept. 8. 09:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!