Nem kellen-e egy kicsit melegebb legyen a procim?
Figyelt kérdés
VAn egy AMD athlon x2 260 CPU-m s azt vettem eszre hogy jatek kozben 31 C a homerseklete, maskor pedig alacsonyab2011. aug. 15. 18:12
2/7 anonim válasza:
örülj neki. am a két mag hőmérsékletét külön kéne nézni.
3/7 A kérdező kommentje:
Core#0 30C
Core#1 32C
:D
2011. aug. 15. 18:26
4/7 anonim válasza:
Minél alacsonyabb annál jobb.
Ha 10 fokos lenne még jobb lenne.
5/7 anonim válasza:
utolsó
10 fokos az kicsit betegecske mivel a szoba hőmérséklettől nem lesz sokkal alacsonyabb még 2% os terhelés mellet sem
6/7 anonim válasza:
Én is tisztában vagyok vele hogy léghűtéssel az életben nem lesz 10 fokos csak azt próbűltam szemléltetni hogy minél kevesebb annál jobb :D
De behűtött fagyállóval még -x fokba is mehet.
Aztán az egyel keményebb dolog a folyékony nitrogén.
Azután a folyékony hidrogén a legkeményebb extrém tuninghoz :D
7/7 anonim válasza:
Hogy melegebb legyen a processzorod? Annyi igazság talán van a kérdésben, hogy arról tudjuk meg a leghamarabb ha valami működik, ha melegszik. Biztosan erre gondoltál. Processzornál és merevlemeznél a kézmeleg a legjobb, dehát az a hűtéstől is függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!