Az volna a problémám, hogy kaptam egy Asus GeForce GTX 460-as kártyát és nem tudom használni. Mikor behelyezem a gépbe és elindítom, villog a monitor kijelzője. Tudnátok tippeket adni hogy mi okozhatja ezt?
Figyelt kérdés
#Videokártya problémák #villogó monitor
2013. szept. 3. 21:37
2/9 A kérdező kommentje:
Thermaltake 500 Wattos Model: TT-500PL2NK
2013. szept. 3. 21:47
4/9 A kérdező kommentje:
Az egyik haverom azt írta hogy lehet hogy Szar a memóriája :/ Pedig nem volt agyon használva. Ma kaptam és szeretném is használni.
2013. szept. 3. 21:53
5/9 anonim válasza:
Gondolom rossz a videókártya! Vedd ki a gépből nekem is volt hogy adtak egy rossz kártyát hogy müködik beraktam sekép sehang! XD
6/9 Osynho válasza:
A tápcsatlakozót ugye bedugtad a kártyába?
7/9 A kérdező kommentje:
Persze hogy bedugtam. Bár nem tudom hogy egyre gondolunk-e. Mert ebben a VG-ban az a fura hogy egy kábel sincs rajta. Míg az előző videókártyámon volt ( Geforce 8800 GT) De a mostanin Ami GTX 460 azon meg semmi sincs. Csak egy kábelt lehet bedugni. Azt be is dugtam.
2013. szept. 4. 08:01
8/9 A kérdező kommentje:
[link] Íme egy kép a videókártyáról csak hogy ti is lássátok hogy igaz amit mondok hogy sehol egy kábel ami kilógna a vga-ról.
2013. szept. 4. 08:05
9/9 A kérdező kommentje:
És biztos hogy Működik mert megbízható embertől kaptam !
2013. szept. 4. 08:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!