Nézegetem a laptopokat és egy csomóhoz az van írva, h oprendszer: nincs (L). Most akkor az lenne h egyáltalán nincs vagy hogy Linux van rajta?
Fotó, videószerkesztésre és játékra is alkalmas már. Nyilván nem úgy, mint egy Win, de tekintve hogy az itteni felhasználók nagy része úgyis csak lopná a programokat igenis nagyon elégedett lehet a Linux alá nyújtott felhozatallal.
Én például nagyon jól elvagyok Libreofficeszal, Gimppel, Audacityvel és Steammel, Minecrafttal.
@11: Ebből maximum a játékok okozhatnak kis csúszást. Bár amióta a Steam kijött Linuxra is, ez egyre kevésbé jelentős.
Apropó, ugye te a felsoroltakból csakis eredeti, tiszta verziót használsz?
"De amúgy se aki szerint a Gimp üti a Photoshop minőségét - illetve videószerkesztőt nem is tudok mondani mert bármennyit próbáltam gagyi volt a wines társaihoz képest - az egyszerűen elfogult vagy annyira igényes mint egy éticsiga."
És mennyibe is kerül egy Photoshop? És egy Gimp? És egy átlag otthoni felhasználónak mennyire bőven elég a Gimp szolgáltatásai?
Akkor miről is beszélünk...
Videószerkesztőkhöz nem tudok hozzászólni, de normális embernek nem is szokása otthon profit videószerkeszteni...
Ha meg a munkájához kell, akkor valóban kénytelent win-t használni és megvenni, de ez megint nem otthoni felhasználó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!