Win7 vagy Win8? Holnap megyek apával megvenni az egyetemhez a laptopot persze oprendszer nélkül. Szerintetek melyiket lenne érdemesebb feltenni rá? A win8 mibe jobb vagy rosszabb mint a win7?
64 bit es legyen, és nincs a Win 8 al semmi baj sem. csak azok mondják akik még nem próbálták.
Nekem gyors, és nagyon megbízható.
Nem csak azok mondják :)
Amúgy szerintem is 7.
4-es: egy hónapja vettem egy laptopot, amihez kaptam win8-at. Céges gépnek lett véve, de ezen tanulok is. Mivel céges gép, ezért nem rakhatok rá semmilyen nem jogtiszta dolgot (zenéim és filmeim is külső vinyóról játszom le).
Ez alatt az egy hónap alatt már párszor gondolkoztam azon, hogy felrakom inkább az Ubuntu-t, mert a win8 egy nagy rakás *****, a win7 meg ott van 40ezer körül.
Nagyon sok hibája van, amik közül egy párat felsorolok:
- A metro alkalmazások és az asztali alkalmazások nem kommunikálnak egymással se a felhasználóval (ha pl letöltöttél egy asztali skype-ot, és a metróban kell valamit épp csinálj, akkor csak onnan fogod tudni, hogy jött üzeneted, ha hallod a hangját)
- Ha asztal módban akarsz pl egy képet megnyitni, akkor is a metro képnézegetőjével nyitja meg
- Kinézet olyan, mint ha egy ősrégi GPU lenne bent
- Neten (Google Chrome böngészővel, többit még nem próbáltam) a facebook, a gmail és pár más oldalt is legalább 3x kell frissíteni mire olvasható minőségben nyílik meg.
- NINCS START MENÜ!!! (kivéve ha raksz fel egy 3rd party programot)
- és még sorolhatnám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!