Ekkora adag paszta sok vagy kevés a processzor es a gpu ra?
a gpu bol(ami elobre van, abbol megprobaltam kicsit lecsipni...)
egyebbkent nem lett jo, a proci (i3 350m idleben 43-45 fok, a gpu pedig 58-62 idle ben). Mit rontottam el?jatek alatt lekapcsol a gep olyan 1 perc utan.
A paszta vékonyan kell, hogy fedje a processzort. De nem csak úgy tessék-lássék módon, hanem az egész felületét ahol érintkezik. (értsd: kend el és ne ilyen pöttyökbe hagyd rajta)
Ez nekem laptopnak tűnik... normálisan érintkezik a hűtőfelülettel? Ez gond lehet. A ventilátor megy? Amúgy egyik hőmérséklet sem tűnik kritikusnak nekem...
Igen laptop. Probaltam mar a szetkenos modot is de azzal is lekapcsolt a gep. Amikor levettem a hutot, az eredetinel egy vastagabb megszaratt reteg volt a gpu alatt.
Lehet tul keveset teszek a gpuhoz?
Nem egészen, kedves kérdező...
Eredetileg nem paszta van alatta, hanem olyan anyag, amit a processzorokhoz járó hűtőkre is fel szoktak előre vinni. Hasonló hővezető anyag, de nem folyékony, hanem egy fokkal szilárdabb anyag, ami szintén 1x használatos. Megpróbálkozhatsz egy vastag réteggel, ha nem fém tartalmú a pasztád, de NAGYON vigyázz, mert ha rossz helyre kened...
Viszont szerintem ezt nem kellett volna szétszedni. Lehet, hogy egyáltalán nem érintkezik rendesen a hűtővel, vagy csak a paszta érintkezik, a felület nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!