Mitől lehet ilyen lassú a gép?
Figyelt kérdés
Az a lényeg hogy planetside 2 -ztem majd egyszer gondolt egyett és elkezdet meg - meg akadni 4mp ént kb 20 mp re(előtte semmi gond nem volt)Jó mondom kilépek és ujraindítom a játékot.Na annyira belassult hogy kilépni se tudtam aztán ujraindítottam a főkapcsolóval és mikor beléptem az fogadott hogy 5 percet kell várni hogy megnyissa a googlet,fél óra mire feltelepít egy google chrome-t,3 perc mire megnyitja a sajátgépet stb stb.
gép adatai:AMD Athlon II X4 3.7ghz ,8gb ddr3 1066mhz ram,gtx 550 ti,320gb hdd.Anyám 1.8ghz proci,512mb ram,64mb videókártyás gépe porig alázza.Ja és már újra raktam 1x és ugyan olyan szar.Légyszíves segítsetek mert legszívesebben
baltával kettéhasítanám a gépházat.
2013. szept. 2. 02:12
2/5 A kérdező kommentje:
1.5 hete szereltem össze a gépet.Minden új csak a merevlemez nem,az meg néztem hogy 100% on pörög.
2013. szept. 2. 05:25
4/5 A kérdező kommentje:
30 fokos
2013. szept. 2. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!