Laptop Vásárlással kapcsolatban tudnátok segíteni?
Laptop vásárlás előtt állok, amit föleg játékra illetve internetezésre használnék.(Egyetemi órák közti néhol 2-3 órás szünetek kitöltésére.)
Kettő laptopot néztem ki ami most árban megfelelne.(Játékok terén kimerülök wow esetleg League of Legends-ben szóval nem szándékozok full grafikás BF3-at "rákötni" ^^"
Az egyik:--------- ez 55k FT
PROCESSZOR: AMD Athlon II M300 2.00GHz
MEMÓRIA MÉRET: 3GB
MEMÓRIA TÍPUS: DDR2
KÉPERNYŐ ÁTLÓ: 16"
FELBONTÁS: 1366x768
INTEGRÁLT VGA TÍPUS: ATi Mobil RadeOn HD4200
MEREVLEMEZ (HDD): 320 GB
OPTIKAI MEGHAJTÓ: DVD-RW
WLAN (WIFI): Igen
VEZETÉKES HÁLÓZAT: 10/100/1000MBps /Gigabit/
BLUETOOTH: Nem
USB PORT (2.0): 3 db
KAMERA: Igen
KÁRTYAOLVASÓ: Igen
HDMI: Igen
A másik:------- ez 65 000 Ft
MSI dual-core Gamer - laptop, 2 x 2 GH AMD processzorral, 2 GB DDR2 800MH memóriával, N'Vidia Geforce 9600M GT 512 MB DDR3 RAM-mal.
15,4 Colos Wsxga 1680 x 1050 kijelző.
-Viszont ehhez nincs wincseszter szóval ezt még vennem kellene hozzá
------------------------------------------
Első Kérdésem annyi lenne hogy szerintetek viszi valamelyik a fentebb említett játékokat? (esetleg ha mind2 viszi akkor melyik a jobb vétel)
Második kérdésem az Akkumlátorra irányulna, mégpedig hogy lehet-e olyan nagyobb méretú akkumlátort kapni amit (AV-s) rá tudnék kötni a laptop-ra(mintha csak bedugnám a konnektorba)
Utóbbi azért lenne fontos mert mint említettem nem csak egy 20 perces busz utat lenne jó ha kibírna.
Előre is köszönöm a válaszokat és bocsánat ha esetleg hülyeséget írtam/kérdeztem, de laptop téren egyáltalán nem vagyok otthon.
https://www.youtube.com/watch?v=Fk0OYxkhpoY
https://www.youtube.com/watch?v=pGrz1lLmNw4
Ezek szerint elég lehet az ati is, de az nvidia sokkal gyorsabb kártya, azon menne max grafikán is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!