Merevlemez probléma? (bővebben lent)
katogott már nem először rendszer indításkor és ezt írta ki:
Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key
ez mit jelent ?
utána ki offoltam a gépet megigazítottam a zsinórokat a HDD körül és most jo a gép.
Legjobb, ha lemented az adatokat erről a vinyóról és felteszed egy újra az op.rendszert, mert könnyen lehet, h a végét járja ez a merevlemez.
Futtass le egy HDD tesztet:
felraktam és a teljesítmény ,kondíció 100%
és lefuttattam>(rövid ön teszt,véletlen elérési idő teszt,)
még mindig 100% ot ír.
érdekes akkor nem tom mi lehet az a borzasztóan hangos hang mintha valamit darálna valami .. legjobb lesz ha kitakarítom az egész gépet .. az a baj h kerestem videókat HDD- hangokat (hibásakat)de egyik se volt olyan mint amit ez csinál ..
lehet táp nem tudom megmondani ..
de egyébként olyan is volt már a winyóval h kattogott folyamatoson majd újraindítottam és jó lett és olyan is h ki offoltam a gépet 30 percre és vissza és jo lett de úgy hogy meg se igazítottam a zsinórokat tehát nem tom h lett jo annak idején .. nincs valami alaplap vagy táp tesztelő ami kimutassa mitől lehet az a fura hang ? :D am köszi h segítesz !
Most is hallod a hangot minden bekapcsolásnál? Ha igen, eldöntheted, h a vinyó adja-e v vmi más. Húzd ki a HDD tápját és úgy kapcsold be a gépet és hallgatózzál. :)
Ha nincs hang, akkor a vinyó volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!