MIért van kihalóban a számítástechnikában a dvd lemez?
Win8 simán kezel mindenféle DVD meghajtót, DVD-t írni és olvasni is tud. Nem tudom, miről beszélsz.
Egyébként maga a lemez azért van kihalóban, mert az usb meghajtók már nagyobbak és könnyebben kezelhetőek, és nagyon is megfizethetőek. Emellett írhatók és olvashatók gond nélkül, mint anno a floppy lemezek.
Azért is vannak kihalóban, mert manapság filmet se sokan vesznek DVD-n, inkább lekalózkodják.
2es, az én 8asomban a feltelepítés után ha ujraindítom, eltűnik a dvd íróm a sajátgépből...
Meg se tudom nyitni a bele rakott lemezeket, se írni, semmit.
Sokkal valószínűbb, hogy a "hivatalos" anyagok (filmek stb.) forrása az internet lesz, boltban nem kapsz pendrájvon filmet. Meg persze ott a blu-ray, ami még életképes lesz egy jó darabig, mert még messze vagyunk attól, hogy az 50 gigás flash meghajtó megfizethető legyen.
A nálad win8 alatt előforduló probléma valami egyedi eset. Nekem anno a vista alatt is volt valami hasonló, de csak akkor, ha két bizonyos LG meghajtó egyszerre volt bekötve. Valamiért összevesztek.
5ös, nekem is LG, de csak 1 van bekötve.
Hát, amikor telepítettem a gépet, akkor rá kerestem a neten, és sokaknak volt ez a gondja, és valahogy visszamaszekoltam.
(nem emlékszem hogy , de rejtett meghajtóvá teszi a windows, és visszarejtettem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!