Miért nem működik a Tp-Link routerem?
Egy ismerősömtől kaptam egy használt routert, mert vett egy nagyobb teljesítményűt. Sajnos a CD nincs meg hozzá, de a hozzá való programot a Tp-Link weboldalán megtaláltam, letöltöttem. Mindent úgy csinálok, ahogy kér, de még is azt írja ki, hogy "Please check the model of your router" "please check the physichal connectivity" Értem, hogy ez mit jelent, de nem tudom miért írja ki. A router típusa:TL-wr340G
Kérem a hozzáértő emberek segítségét!
Előre is köszönöm!
Nem kell hozzá program a beállításához.
Van neki egy belső beállítási felülete amit a böngésződön keresztül tudsz elérni és ott kell beállítani a net kapcsolatot....
jó oké :D
és mikor ezt csinálom, már összedugjam a dolgokat? :D
Szóval még nem csináltál ilyent.
"és mikor ezt csinálom, már összedugjam a dolgokat?"
Józan paraszti ésszel gondolkodva, teljesen egyértelműek az ennyire alap dolgok. Ez kb. olyan kérdés: "Nincs kép a monitoromon, bekapcsoljam ?"
http://www.youtube.com/watch?v=pIHkpwkI9bk
olvass, nézz, értelmezd. Ennél szájbarágósabban nem lehet elmagyarázni.
Meg fogom kérni a fogyasztóvédelmet: csak úgy engedélyezze a routereket, ha egy nagy piros 18-as karikát is tartalmaznak...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!