Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen konfig lenne megfelelő...

Milyen konfig lenne megfelelő egy full gamer géphez?

Figyelt kérdés

Nagyon megköszönném ha valaki tudna egy jó kis konfigot összerakni, mindenféleképpen csak gamer szempontból. Nekem is van pár ötletem de nagyon kiváncsi vagyok hogy ti mit tudnátok ajánlani, nem irok be semmit mert független válaszokra lenne szükségem az általam összerakott géptől. A proglémám csak az hogy maximum 150K FT áll rendelkezésemre de 160K fölé semmiféleképpen nem mehetek.

Fő szempont lenne hogy lehetőleg ezek a játékok menjenek fullon:

Dota2

DiablóIII

WoW MoP

és most kiadásra kelülő ujj mmorpg/mmo/rpg játékok menjenek.

Ötleteket várok. Előre is nagyon köszönöm válaszaitokat!

2013. aug. 31. 00:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
És láttál is volna,nem csak néznél allor észrevehettes volna hogy ìrtak ha van kerete akkor fx 6300 asus lap,erre te ìrsz egy szar lapot és egy emelt órajelű fx 6300-at...szóval kis is a hülyegyerek....
2013. aug. 31. 22:50
 12/16 anonim ***** válasza:
Ìrtam*
2013. aug. 31. 23:39
 13/16 anonim ***** válasza:

Jó,látom mekkora szakértő vagy ... :)

xdddddddd

2013. szept. 1. 00:10
 14/16 A kérdező kommentje:
Majd lassan összeáll a kép, kösz mindenkinek:) Még egy kérdés az a kártya nem 2x PCI-E? a táp nem kevés hozzá?
2013. szept. 1. 10:42
 15/16 anonim ***** válasza:
Kérdező,ha kérlek ne hallgass erre az elmesérűlt emberre,mert akkora észveszelytő baromságokat ír..
2013. szept. 1. 15:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Te nem veszed észre hogy egy fontoskodó fogyatékos vagy...ami alap lapot ìrtál az egy fos..amit én ìrtam az sokkal jobb...fx-ből meg csak a 6300 és a 8320 éri meg...szóval ezek után ha lehet halgass mostmár és akkor talán bölcsebb maradsz...kedves 47% gondolom nem véletlen...
2013. szept. 2. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!