Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Chieftec-CFT-850G-DF ez a táp...

Chieftec-CFT-850G-DF ez a táp megfelelő egy SLI-s géphez?

Figyelt kérdés
Üdv. Tápot készülök venni és találtam egy hirdetést amiben nagyon olcsón ajánlanak egy ilyen tápot, de a kábelezésnél nem vagyok otthon, megfelel ez a gép egy olyan konfighoz amiben tuningolt 2600k-t egy MSI P67A-GD65 alaplapot, 2 GTX 570-et valamint egy SSD-t egy HDD-t és egy DVD-t raknék? [link] itt van egy kis info a kábelezésről asszem. Remélem tudtok válaszolni, köszi szépen. Üdv
2011. júl. 4. 06:20
 1/1 P.O.C. ***** válasza:

Nem csak hogy elég, hanem egyenesen túlzás is!

Szerintem egy 600 W -os FSP Aurum Gold tökéletes erre a feladatra és fele annyiba sem kerül.

2 db GTX 570-nek 4 db 6 Pin -es PCI-e csatlakozó kell, az Aurum Gold -on 3 db 6+2 pin -es van, az utolsót rákötheted akár a melléket molex átalakítóval is.

Olvasnivaló:

[link]

2011. júl. 4. 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!