Tönkre ment a vidi karim, és most az alaplapon lévő video kártyának megfelelő szolgáltatást használom. (? )
és szeretnék játékot futtatni, így nem lesz különösebb baja a videokártyának, ha ugyan azzal játszom, mint amivel akkor, mikor még volt videó kártyám?
Jelzem, hogy a videókártya kb 4 - 6 éves lehetett :)
ja a játékról annyit, hogy:
Minimum System Requirements
* CPU: 1.0 GHz Intel P3 or equivalent
* RAM: 256 MB
* HDD: 3 GB free disk space
* Graphics: 64 MB Graphics Memory
* Sound Card: DirectX 9 Compatible
* DirectX: Version 9.0c
Recommended System Requirements
* CPU: 1.7 Ghz Intel P4 or equivalent
* RAM: 512 MB
* HDD: 3 GB free disk space
* Graphics: 128 MB Graphics Memory
* Sound Card: DirectX 9 Compatible
* DirectX: Version 9.0c
Supported Graphics Cards:
Minimum – Geforce 2 MZ 440 or equivelent
Recommended – GeForce FX 5700 or higher
most azt akarod mondani hogy el szállt a VGA-d és jelenleg az alaplapi integráltat használod?
Ha játszani akarsz az ilyen integrált megoldások nem mindig(értsd:szinte soha nem elegek a gyártásuk idejében készült gamekhez) a legjobbak játékra.
Egyébként ha jól veszem le szavaidból akkor az elszállt kártya még mindig a gépedben van?
Ha nem jól következtettem(ami valószínű) akkor légyszíves érthetően fogalmazd meg gondolataidat.
A rossz kártyát dobd ki a gépből.
Egyébként ha integráltal játszol akkor nem fog elszállni, max ha gyenge hozzá akkor szaggatni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!