Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » LG FLATRON E1940 csíkozódik,...

LG FLATRON E1940 csíkozódik, serceg (hangot ad ki), ugrál a kép. Mi lehet a baja? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Szóval egy ideje azt csinálja, hogy amikor a gép alvó állapotba került, és visszakapcsoltam, függőleges csíkok voltak, de nem 1-2 hanem mintha minden egyes oszlop pixeleinek az átlagát mutatná az egész oszlop (szóval ha egy oszlopban volt x fekete, x fehér, xzöld, akkor szürkés zöldes volt az egész oszlop), azt hittem driverhiba, vagy oprendszer. Újratettem a gépet, egy darabig oké is volt, de most megint elkezdte, de nem alvó állapotnál, hanem random. A legfelső pixelsor balról jobbra elkezd fehérré válni fokozatosan, majd középen is bejön egy csík, aztán a középső csíktól lefelé elkezd pattogni, vibrálni a kép, és ekkor jön be a sercegés is. Egy idő után ez alábbhagy, de akkor sem rendesen mutatja a képet, hanem a felső fele korrekt, az alsó fele pedig zöld, fekete, piros, kék csíkokból áll, és folyamatosan változik (mint egyfajta kaleidoszkóp).

Tudom, hogy hosszú volt, de egy fórumon sem találkoztam ilyennel és borzasztó idegesítő. Köszönöm a válaszokat!

2013. aug. 30. 13:01
 1/1 anonim ***** válasza:
Táp vagy fénycső hiba
2013. aug. 30. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!