Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyiért tudnék egy laptopot,...

Mennyiért tudnék egy laptopot, hozzá külső HDD-t venni?

Figyelt kérdés

Van egy PC-m, Windows 7, Nvidia 9800GT GPU (1GB), egy Intel 2 magos proci, magonként 3.06-os értékkel, 500 giga belső tárhellyel, és 4 (3.25 felhasználható a 32 bitnek köszönhetően) rammal.

Nem szeretem annyira ezt a gépet, de újra nem akarok költeni.

Viszont apámnak kell új gép, és ha lesz pénze szerintem venni is fog, és arra gondoltam, ezt a gépet fullra lelehetne formázni, odaadnám neki, ezzel a konfiggal.

Viszont, megkérném hogy vegyünk nekem egy laptopot. Nem egy komoly cuccot akarok, nem vagy játékos típus, (bár alapból ezt a gépet úgy akartam, de nem jött be több dolog miatt is).

Annyi kéne a laptopon, hogy akár külső tárhellyel sok tárhelye legyen, bírjon jó pár órát mielőtt lemerül, és Full HD-t vigye. Nem gond ha csak a videokártya vinné, monitorom van, vagy akár rákötném a TV-re (ha bár oda nem ér el a wifi).

Oké, a konfiguráció is érdekel valamennyire, mert videókat, weblapokat, meg még esetleg néhány játékot is vigyen, de tényleg nem játékra kéne, csak tudjon full HD-t is. Pluszba szeretnék még hozzá egy terrás külső vinyót, és esetleg egy sztereó hangszorót.

Ez kb milyen árba jön ki? Most persze én vagyok a rossz, mert használt cuccot akarok apámra rásózni, de igazából amire ő használja a gépet arra ez tökéletesen elég lenne, nekem viszont ez a gép nem praktikus, szóval egy cserével jobban járnánk véleményem szerint.

Ötletek?

2013. aug. 29. 16:28
 1/4 A kérdező kommentje:
Elnézést a helyesírási és fogalmazási hibákért, kicsit szétszórt vagyok az utóbbi időben.
2013. aug. 29. 16:30
 2/4 anonim ***** válasza:
laptopot full HD -s kijelzővel akarsz? vagy a vga-ja vigyen full HD-t pl a TV-n vagy monitoron?
2013. aug. 29. 16:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Elég ha a videókártya viszi a Full HD-t :)
2013. aug. 29. 17:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Az még egy jó dolog lenne, ha jó hangkártya lenne benne. Zenehallgatás, illetve hangfelvételek miatt. Persze nem stúdióminőségre gondolok, de demókat esetleg lehessen vele rögzíteni szépen, persze nem a beépített mikrofonnal :)
2013. aug. 29. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!