Ujratelepités után? Ujratelepítettem a gépemet de nem tok valami?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy milyen vga drivert kell letölteni hozzá az everestet próbáltam de nem tudom oda hova van kiirva.2009. okt. 31. 18:45
1/10 Jenci válasza:
Az everestben megnézed a kártyád tipusát,majd felkeresed a honlapját és letöltöd.
2/10 A kérdező kommentje:
oké de hova van irva a videókártya mert nem találom sehol:s
2009. okt. 31. 19:14
3/10 Jenci válasza:
Számítógép--összegzés--megjelenítés--videokártya
4/10 A kérdező kommentje:
de nekem nincs olyan kiirva:s
2009. okt. 31. 19:20
5/10 anonim válasza:
De ha a Start/Futtatásba beírod,hogy dxdiag,akkor ott kiírja.
6/10 Jenci válasza:
Amit írtam azok a lépések.Tehát ha megnyitod az everest-et,akkor ezekre kell kattintani.
7/10 A kérdező kommentje:
n/a van kiirva AMD Athlon 64/FX/X2 Ez a füzeten van irva ez mi?vagy ez VIA K8M890
2009. okt. 31. 19:33
8/10 Jenci válasza:
Az alaplapod nevét és tipusát tudod?
9/10 A kérdező kommentje:
via k8m890
2009. okt. 31. 19:58
10/10 Jenci válasza:
Figyelj,az a VIA az alaplapod déli hídjának a neve,azaz a chipnek,az AMD FX2 meg a processzorodé.Valószínű,hogy neked integrált--az alaplapon lévő--grafikus kártyád van.Ezért lenne jó megtudni az alaplapod nevét.Ez is benne van az everestben.Nézd már meg jobban az everestet a megjelenítésnél és az alaplapnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!