Ez milyen processzor-videokártya kombó?
Figyelt kérdés
AMD Athlon X4 750k + Sapphire Radeon HD7790 1G.
És a processzor turboja hogyan működik? Egy csomóan írják, hogy "én turbo modban használom". Azt hittem,hogy az magától vált abba, ha szükséges.
2013. aug. 29. 08:20
1/6 anonim válasza:
A turbo modot neked kell beállìtani a biosban...amugy nem olyan rossz kombo,medium high-on szerintem mennek a játékok, persze nem fullhd ban mert oda amugy is kevés az 1gb
2/6 A kérdező kommentje:
de biosban tuningolás az már nem annyira hivatalos nem? mert ugye van alap turboja és azt miért kéne megbütykölni? azt hittem, hogy azért van hogy alapból bekapcsoljon. mind1 majd megoldom.köszönöm
2013. aug. 29. 08:37
3/6 A kérdező kommentje:
és egyébként milyen procit ajánlasz ami max 3-4ezer forinttal drágább? játékra természetesen.
2013. aug. 29. 08:39
4/6 anonim válasza:
Plussz 3-4k ért x4 760k van ami csak egy emelt órajelű 750k, ami érdemileg nagyobb teljesìtményt nyújtana az egy fx 6300 ami kb 10k- val drágább, esetleg basználtan tudsz venni fx 6300, de ha nincs keret jó az x4 750k is az is jó full Hd celbontáson kihajt egy 7870- et is.
5/6 anonim válasza:
Nem nehéz a biosban beállìtani, igaz nekem fx 6300 van és nekem a turbo modomat egy gombnyomással belehet kapcsolni, de szerintem neked sem lehet bonyolult egyértelmű jelzés lesz a biosban ahol bekapcsolhatod.
6/6 A kérdező kommentje:
Ok. Mint mondtam, hd7790 lesz,ez elég biztos. A 760k-val töb b FPS-em lenne? a bios-t azt meg honnan lehet beszerezni?
2013. aug. 29. 09:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!