Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Rontottam a VGA kártyám...

Rontottam a VGA kártyám teljesítményén? HELP!

Figyelt kérdés

Nem rég járattam egy GTX 650est 200 MHz overclockal (25 mV húzással), kb 5 óra után "kiakadt" (fekete képernyő, ALT+F4 ki tudtam nyomni a Battlefield 3-mat) azóta mintha kisebb lenne a teljesítménye>kevesebb FPS. Most pedig azt csinálja Sniper Eliteknél (V2 és Nazi Zombie) hogy egyszerűen kikapcsol a játék, (nem tom, remélem ez csak crack hiba)...

Csináltam vmit a kártyával? Ez lehet a baj? Ha igen lehet ellene vmit tenni? Azóta már ré alapon járatom.

2013. aug. 28. 22:31
 1/2 Jenci ***** válasza:

[link]

Töltsd le innen a 3DMark-ot.Ha gond van,akkor ez megmutatja.

2013. aug. 28. 23:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem tett jót neki.A Furmark nevű programot is futtasd.Ha lefagy vagy beszaggat akkor gond van.Ha szerencséd van akkor még tudod garanciáztatni.Persze csak akkor ha nem derül ki, hogy húzva volt.
2013. aug. 29. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!