Melyik jobb laptop?
Figyelt kérdés
Akkor írom, hogy mi a fontos nekem.
Megbízhatóság: nagyon
kijelző mérete,felbontása: mindegy
processzor: nagyon
videokártya: számít
merevlemez: mindkettőben elég
memoria: mindkettőben elég
akksi idő: mindegy
Látom, hogy az asus-ban a videokártya jobb, az Acerben pedig a processzor. Na most ha mérlegelni kell, akkor melyik mennyivel jobb? Ha mondjuk az Asus VGA-ja sokkal erősebb, mint amennyivel az Acer processzora erősebb akkor az Asus nyer nálam. Fordított esetben az Acer. De ha azt mondjátok, hogy az Asus sokkal megbízhatóbb akkor az lesz. Játszani ritkán szoktam, leginkább videoszerkesztés és hangszerkesztés amihez használni fogom.
Mediamarkton 0% thm részletfizetési akció van mind2 kütyüre, szóval azért ott nézem.
2013. aug. 27. 14:20
3/3 anonim válasza:
Az a két gép elég rossz vétel, nem csoda, hogy MM. [link] nézd meg ezt, szerintem itt is van részletfizetés. A két gép amit linkeltél ennek max. a sz@jhája lenne a börtönben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!