Lassú a gépem, mire kell figyelni ha RAM-ot akarok vásárolni az alaplapba?
Akkor én is update-elek.
A memória slotok szinezésének azért van jelentősége, mert képes kétcsatornás memóriakezelésre. Vagyis ha egyforma modulokat raksz a megfelelő slotokba, akkor némi gyorsulás lesz a te jutalmad. (Nem dupla, de érezhető.)
Kézikönyv 17. oldal (1.7.2 az 1-9 oldalon)
Ok, kösz! Viszont azt nem tudom, hogy hány Mhz-es ami most benne van, mármint ha egy 400-as 1024-est veszek, akkor nem gond ha egy 333-as 512-es fut mellette? 1024-est teszem majd akkor az első fekete slotba, és dualként alakítom ki, a mostani 512 pedig megy majd a harmadik kékbe az első helyett.
Bocs, ha kicsit bonyolult, cask nem akarom hogy legyen valami az alaplappal és elvigye a gép többi részét is, mert zeneírásnak is ezt használom.
Kösz a találatokat, találtam én is egy Kingston 1 GB-t 3500-ért.
Különböző méretű modulok nem fognak dualban futni.
A különböző sebességűek pedig a leglassab sebességével működnek. De működnek.
#18 ne bonyolítsd, mert már nem tudlak követni. :)
Memóriateszteléshez szükséged lesz a Memtest86 nevű programra, amit floppyra, vagy cd-re kell írnod és arról bootolva tudsz tesztelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!