Asrock 970 extreme 3 bios?
Figyelt kérdés
Az lenne a probléma hogy az imént frissítettem a fent említett alaplap biosát, a gyártó honlapjáról szedtem le a frissítést 1.8 Az a probléma hogy ha húzni akarom a procit egyszerűen nem töltbe a gép, pörög a venti stb de semmi kép, a frissítés elött nem volt ez probléma.Hogyan tudnám visszaállítani a régi bios verziót?2013. aug. 27. 05:45
1/3 Gábor_79 válasza:
Ahogy elnézem minden régebbi Biost is le tudsz tölteni visszamenőleg. Akár az elsőt is. Nem lehet, hogy rossz fajtát töltöttél le? Mert itt három féle van. Windows alól meg nem szerencsés frissíteni.
2/3 A kérdező kommentje:
Azóta már megoldottam :) visszafrissìtettem régebbire, nem rosszat szedtem le alapból szar volt a frissités később utánna olvastam.
2013. aug. 31. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!