Asrock z77 extreme 4 alaplapnál, hova kell bele tenni 2 ram-ot? 1. -3. vagy 1. -2. slotba?
Figyelt kérdés
Köszönöm a segítséget:)2013. aug. 10. 19:41
1/8 anonim válasza:
szerintem ha csak 1 fajtát kezel mind1! de általában nekem ami volt ilyen alaplapom ami kezelt 2 fajta ramot meg az sd meg a ddr-t abba úgy volt h ddr-sd-ddr-sd asszem de tegyél egyet bele! ha fel ismeri oké hagyd ott! vagy nem ismeri fel az egész memóriát vagy bele sem tudod tenni! (amit kétlek mert manapság már nincs sd ram foglalat alaplapon!" de kárt nem tudsz csinálni, tapasztalatot szerezhetsz! :D
2/8 anonim válasza:
Szerintem Minegy hova rakod amelyikben érzékeli a BIOS és kész.
3/8 A kérdező kommentje:
Jah értem:) Amúgy a dual slot miatt kérdeztem mert némelyik lapon meg van szinezve a 2 fajta slot hogy hova kell beletenni a ramokat. De ahogy elnézem akkor itt mindegy.
2013. aug. 10. 19:47
4/8 anonim válasza:
Nálam is így van igaz az alaplapom MSI de lényegében a Dizájn érdekében szokták befesteni őket. :)
5/8 anonim válasza:
Páratlanba rakd őket.
Tehát ha az egyiket a CPUhoz legközelebb rakod, akkor a másikat a 3ik legtávolabbiba rakd.
6/8 anonim válasza:
Egy újabb zsenit hallhattunk köreinkben aki nem más mint: Benedek2010... Ezen a mondaton kacagnom kellett: *lényegében a Dizájn érdekében szokták befesteni őket. :)* Tökre nem azért festik be őket te jó Ég... látszik mennyire is értel hozzá! Ennél az alaplapnál a legideálisabb a processzortól jobbra számitva az 1-3.
7/8 anonim válasza:
User Manual 20. oldalán le van írva.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Akkor az első és a harmadikba fogok majd tenni.
2013. aug. 10. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!