Mi lehet a probléma a mélynyomóval?
Nemrég vettem egy Trust márkanevű házimozi rendszert, jól össze is kötöttem az asztali DVD-lejátszóval, ment is minden hangszóró kivéve a mélynyomót.
Odahajoltam közel hozzá és csak egy halk búgást hallottam semmi mást.
Ma a dvd-ről áthelyeztem a számítógépre a házimozirendszert és itt sem akart működni a mélynyomó.
A különbség az, hogy itt egyenként leteszteltem a hangszórókat, mind működött kivéve ugyebár a mélynyomót, ami viszont most adott ki magából hangot, amit max. hangerőn alig lehetett meghallani.
Valami csatlakozási hiba lehet?
Köszi a segítséget!
Nem nagyon értek hozzá ezért csak azt mondom amit biztosan tudok:
Ma szétszereltem és találtam benne egy ilyen hangfalszerű képződményt(meg ugye a nyáklapot), gondolom az lehet az erősítő.
A csatlakozót sztem tuti jó helyre dugtam, mert a mély csatlakozójából 3 további jack csatlakozó válik szét: egy fekete egy zöld és egy narancssárga (mindegyik a megfelelő színhez dugtam be, és le is teszteltem egyenként a hangfalakat úgyhogy csak jó)
Esetleg nem lehet hogy a centerben van az erősítő?
Most viszont találtam még két érdekességet:
1. Újra leellenőriztem a hangfalakat és a mélynyomó ellenőrzésénél a center szólalt meg. (ez azt jelentené hogy a centerben van az erősítő)?
2. A Decibelszám 0-ra van állítva az összes hangfalnál (nem lehet hogy ezt kéne állítani?)
Nah megvan a probléma (úgyahogy)
Szétszereltem a mélynyomót, kivettem az erősítőt. Bekapcsoltam a mélynyomót meg is moccant az erősítő, de mikor zenét raktam be meg sem akart mozdulni az erősítő.
Akkor most már tuti hogy azzal van a baj nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!