Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért laggol a Far Cry 3 ezen...

Miért laggol a Far Cry 3 ezen a konfigon?

Figyelt kérdés

CPU: Athlon 750k 4 mag 3,4ghz

VGA: HD 6970

RAM: 3 GB (holnap váltok 64bitre hogy 8 legyen, mert eredetileg annyinak kell lennie)

Ezeken meg ment ultrán:

CPU: Dual Core 3,33ghz két mag

VGA: 6850

RAM: 4GB

Tápom jelenleg: Cooler Master GX 750W

2013. aug. 24. 22:35
 1/5 Radirr válasza:
A laggolás az FPS vagy swapp? Mert szerintem a memória a szűk keresztmetszet. nekem 4 gigám van éppen hogy csak elég.
2013. aug. 24. 22:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem az élsimítás miatti "microlag"-ra gondol mert 60 fps alatt van.
2013. aug. 24. 22:48
 3/5 soccerway ***** válasza:

nekem a lag-ról más jut eszembe

"teszteleshez:

start menu => futtatas => cmd (enter) => ping <a jatekszerver ip-je>

itt magyar szervernel 50 alatti a ''meg elfogadhato'' kategoria, lanon pedig 2 alatti

ha ettol nagyobb erteket kaptok neten, akkor:

start menu => futtatas => cmd (enter) => tracert <a jatekszerver ip-je>

itt meglatjatok, hogy hol van a lag, vagyis hogy a router, a szolgaltato, avagy a gameszerver a ludas"

2013. aug. 24. 22:50
 4/5 anonim ***** válasza:
A Far Cry 3 szvsz pont nem eszik igényel sok RAM-t, nálam legalábbis játék közben 2,5GB maradt a kihasználtság ennél a játéknál (64 bites rendszerem van, 8GB RAM, FX-6300 proci és egy HD7850 2GB). Mérsékelt élsimítással Ultra garfikán futott a játék élvezhetően 1680x1050 felbontáson...
2013. aug. 25. 00:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! A problémát megoldottam, az affinitást 4 magról levettem 1re és működik jól :D
2013. aug. 25. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!