Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Amd a4 4000-es processzort...

Originalmedhawk kérdése:

Amd a4 4000-es processzort lehet dual graphucs-ba futatni?

Figyelt kérdés
és ha lehet milyen vga val?

2013. aug. 24. 14:52
 1/5 Teno ***** válasza:

azokat nem érdemes Dual-oztatni

Max A6-tól felfelé, de inkább a A8 és A10 szériát érdemes...persze azok önmagukba is sokkal jobbak mint az A4 szint

2013. aug. 24. 14:54
 2/5 A kérdező kommentje:
nem azt kérdeztem hogy érdemes e hanem hogy lehet e és mivel ?
2013. aug. 24. 14:57
 3/5 anonim ***** válasza:

"Hello

The A4-4000 is a dual-core processor with integrated Graphics. Basically you have an Athlon with graphics. Pairing it with the 6450 will help you a lot only if you intent to plays games that do not use High demand games such as BF3, Crisis etc. This combination is excellent if you are playing Mincraft, Sims, MMORGP etc...You may use it to play other games but, remember to keep the graphics as simple as possible sense the 6450 video cards have lower streams processor and slow memory. Graphics should improve like 50% if you go with this setups. But i really recommend the A6 sense it can run the 6570 or 6670 that is way better, unless do not use dual graphics and instead buy a 6570, 6670 or better and run it as CPU and GPU individual.

I hope this help you"

Szóval egy 6450-el megy dualban.

[link]

2013. aug. 24. 14:59
 4/5 A kérdező kommentje:
kissebb kártyával mondjuk 5450-el?
2013. aug. 24. 15:16
 5/5 P.O.C. ***** válasza:

Csak HD6xxx -eseket lehet, az AMD oldalán világosan le vannak írva a párosítások.

[link]

Amúgy én úgy tudom csak az FM1 -nél volt az, hogy A4 -el is működött a Dual Graphics, FM2 -nél már csak A6 vagy attól jobb procik támogatják.

Ez a sejtésemet a cpu-world.com is alátámasztja:

[link]

2013. aug. 24. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!