Pozsgai márk kérdése:
A számítógép kikapcsol ha játszok. Miért?
Figyelt kérdés
Az lenne a probléma hogy kikapcsol a számító gép ha játszok , de nem minden esetben pl megnyitom az mw2-t és tudok játszani kb 2 pályán h nem kapcsoljon ki , ezt minden játéknál csinálja de alapjáraton tökéletesen megy a számítógép , a hűtéssel nincsen probléma , eddig azt hittem h az de raktam rá +1 ventit a hűtőbordák mellé , ha bármi megoldásod lenne létszives írd le mert nagyon fontos lenne köszi.2013. aug. 24. 00:54
1/4 anonim válasza:
Ez erős hulladéktáp gyanús.Már látatlanba mondom,hogy a tápoddal lesz a gond.
Szerintem tutira Codegen vagy ahhoz hasonló kukába való táp van a gépedben.
2/4 A kérdező kommentje:
Az lehet mert addig nem csinálta amig egy olyan video kártya volt benne amit nem kellet tápra kötni , mert a jelenlegit rá kell kötni de ezzel ment rendesen egy napig.
2013. aug. 24. 01:32
3/4 anti paladin válasza:
Nem biztos, hogy rossz minőségű a táp, lehet csak simán alulméretezett.
Viszont ne is próbálj játszani amíg nem veszel másik tápot, mert ha tényleg gagyi táp van benne, a túlterheléstől elszállhat és akkor jó eséllyel magával visz pár alkatrészt.
4/4 Rasta Joint válasza:
Pontosan milyen alkatrészekből áll a gép?(processzor, videokártya, táp pontos típusa lenne a fontos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!