SZÁMÍTÓGÉP konfiguráció. Mi a véleményetek?
-Véleményeket kérek. A neked nem tetszik valami akkor írd le hogy szerinted hogy lenne jobb. Processzorból CSAK intel-t írjatok és VGA-ból csak nVidia.
-Házból még nem tudom milyen legyen ehhez segítséget kérek annyi a kikötésem hogy oldalt legyen egy ablak vagy nem is tudom mi a neve.
Proceszor: INTEL Core i5-4670K 3.40GHz 1150 BOX
Hűtés: SCYTHE Mugen 4
Alaplap: GIGABYTE GA-Z87-HD3
Memória: KINGSTON 8GB HyperX XMP Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT KHX18C9T3K2/8X
Winchester: TOSHIBA 1TB 7200rpm 32MB SATA3 DT01ACA100
VGA: GIGABYTE GV-N780OC-3GD GTX780 3GB GDDR5 PCIE
Ház: ?
Tápegység: EVGA SuperNOVA NEX650G
DVD író és olvasó: Még nem tudom
U.I.:Gamer pc-t szeretnék és ennél ne legyen drágább sőt olcsobb legyen. Lassan birok majd válaszolni mert még csak 5 percenként lehet válaszolnom
Basszus kösz észre sem vettem basszus kösz
Ram: CORSAIR 8GB Vengeance DDR3 1600Mhz CL10 CMZ8GX3M1A1600C10
Szerinted(tek) jó így felvenni is szeretnék vele szóval fraps et is számoljátok bele
Kérdező, alacsonyabb hűtőbordás cl9-es ramokat nézz inkább.
Valami jobb hűtő nem kellene?
Az a ram csak vékonyabb jól tudom?
Jééé Bajuszbá XD
Háznak ezt:
Ennél jobb nem nagyon van 30.000Ft-ig. Alapból 3 ventilátor, de még rakhatsz bele +3-at, venti-szabályzó, jól néz ki, óriási CPU-hűtő elfér benne és óriási VGA, remek anyagokból van, stabil, nem rezonál.
Viszont egy ilyen gépbe szinte kötelező az SSD, többet dob a gépen mint egy Core2Duo-ról i7 4770-re váltás.
Ezt tényleg vegyél bele, RENGETEGET számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!