Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan beszéljem rá a szüleime...

Hogyan beszéljem rá a szüleimet, hogy venniük kell egy új gépet?

Figyelt kérdés

A mostani konfigjuk: (zárójelben a vásárlás dátuma)

Pentium 4 (2005)

Valamilyen gigabyte alaplap (2005)

160 GB-os maxtor vinyó (2006)

Mercury táp (2005)

CSX 2 GB ram (2006)

És valami noname ház (2007)

Ne nézzetek 12 éves p*csnek, aki drága gépet akar, de ez a gép maga a rémálom. a 4-es metró gyorsabban megépül, mint hogy ez elinduljon. Az új gép, amit összeraktam, az 50 ezer forint, viszont ennél sokkal jobb.

16/F

2013. aug. 23. 20:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
46%
Dikk " Ez Herby-s volt! :)Hát ha valóban nincs másik gép akkor probáld újra telepiteni a gépet! Itt valójában az számit mi az ami limitál a gépben. Lehet CPU limit vagy a HDD adatátvitele limitálhat ami lassitja a dolgokat! Apunak 1 giga rammal fút a windows 7 és nincs rá panasz! Rakd fell a Win 7 home edition , vagy a WIn8-at ami kevesebb ramot kér! :)
2013. szept. 4. 10:45
 12/13 A kérdező kommentje:
Most feltettem nekik a home premiumot. Kilőttem minden felesleges szolgáltatást, és feltettem a szükséges drivereket, programokat. Ugye én lennék a rendszergazda, mert tulajdonképpen én vagyok a családban a hozzáértő. De persze ez nekik nem tetszik, és anyám úgy döntött, hogy lesz a rendszergazda. Meg is lett az eredménye, mivel megint belassult, mert tele lett szemetelve minden hülye programmal. Én megmondtam nekik, hogy rám többet ne számítsanak, többet nem nyúlok hozzá a gépükhöz. A windows 8 szépen futott, de nem nyerte rl a tetszésüket. Nekem mondjuk tetszik ez a metro dolog, egész pofás. Köszönöm a válaszokat!
2013. szept. 4. 15:15
 13/13 anonim ***** válasza:
Jó nincs mit! :) Aki meg lepontozott annak üzzenem ha nem vesz valaki másik gépet , akkor az újratelepités marad.! -.- Vagy a szoftveres feljavitás.
2013. szept. 6. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!