Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan beszéljem rá a szüleime...

Hogyan beszéljem rá a szüleimet, hogy venniük kell egy új gépet?

Figyelt kérdés

A mostani konfigjuk: (zárójelben a vásárlás dátuma)

Pentium 4 (2005)

Valamilyen gigabyte alaplap (2005)

160 GB-os maxtor vinyó (2006)

Mercury táp (2005)

CSX 2 GB ram (2006)

És valami noname ház (2007)

Ne nézzetek 12 éves p*csnek, aki drága gépet akar, de ez a gép maga a rémálom. a 4-es metró gyorsabban megépül, mint hogy ez elinduljon. Az új gép, amit összeraktam, az 50 ezer forint, viszont ennél sokkal jobb.

16/F

2013. aug. 23. 20:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
mond, h szar a géped pl, neked meg kell tanuláshoz, és mond h a lehető legolcsóbb gépet raktad össze.
2013. aug. 23. 20:48
 2/13 A kérdező kommentje:
Jaj, az nem írtam, hogy ez egy közös gép, persze nekem van sajátom. Csak ha a proci feldobja a pacskert, hozzám jönnek gépezni, és ezt annyira nem szeretném.
2013. aug. 23. 20:52
 3/13 anonim ***** válasza:
Erre nem nagyon lehet mit mondani. Senki sem ismeri a szüleid anyagi helyzetét. Felnőtt fejjel más értéke van a pénznek, mint gyerekként. Ha ennyire unod, itt volt a nyár, 50 ezer forintot simán össze tudtál volna nyárimunkázni és ezt most nem beszólásnak írom, hanem hogy próbáld megérteni őket is.
2013. aug. 23. 20:52
 4/13 anonim ***** válasza:

ezt ha ügyes vagy el tudod adni egy tizesért, 60ból ilyet tudsz venni :

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__4..

4es válaszban szereplőt ajánlom

2013. aug. 23. 20:54
 5/13 A kérdező kommentje:
Dikk', ez nem is rossz. :)
2013. aug. 23. 20:56
 6/13 anonim ***** válasza:

Szerintem a legnyomósabb ok, amivel meg tudnád győzni őket, az az, ha elmondanád, hogy a Windows XP-hez jövő év április 8-a után már nem fognak biztonsági frissítésket kiadni és ezáltal veszélyeztetettebb lesz a vírusokkal szemben. Már ha eddig telepítették a frissítéseket és XP van a gépükön. Emellet programokat sem fognak írni rá, sem drivereket az újabb eszközökhöz...

Amúgy nekem is hasonló gépem van, csak nem Pentium, hanem Celeron, és nincs gondom a sebességével. :)

2013. aug. 23. 22:53
 7/13 anonim ***** válasza:
Bocs, a lényeget kihagytam, ugyanis a Win7-et nem tudnák használni egy ezen a gépen, mert még ennél is lassabb lenne, és valószínűleg kompatibilis driverek sincsenek hozzá.
2013. aug. 23. 22:54
 8/13 A kérdező kommentje:
Igazából Win7 van rajta, mert az XP nekik nem tetszik. Azt mondják, hogy nincs pénzük rá, ami azért érdekes, mart az apám akar venni egy 60! ezer forintos takarítógépet, vagy mit. Mondtam nekik, hogy vegyünk fel forint alapú hitelt, amit 6 vagy 12 hónap alatt visszatörlesztenének. Kb. 8 ezer vagy 4 ezer forint lenne havonta. Igazából nem azért kell lecserélni, mert lassú, hanem haldoklik a proci, a vinyó, és a táp (de az már nagyon).
2013. aug. 24. 09:57
 9/13 anonim ***** válasza:

A 2005-ös Mercury táp hamarosan megválaszolja a kérdésed :)

Elfüstöl az alaplap, újat már nem kapsz, a procit, ramot talán még eladhatod és állhatsz neki új géptet összerakni a zsebpénzedből. Hidd el te fogod nekik megvenni, ha annyira idegesít, hogy a tiédre járnak rá...

2013. aug. 24. 12:21
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Elfüstöl? Az hogy néz ki? Nekem nuku pénzem van. :) Max. lekódolom. :)
2013. aug. 24. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!