Hogyan beszéljem rá a szüleimet, hogy venniük kell egy új gépet?
A mostani konfigjuk: (zárójelben a vásárlás dátuma)
Pentium 4 (2005)
Valamilyen gigabyte alaplap (2005)
160 GB-os maxtor vinyó (2006)
Mercury táp (2005)
CSX 2 GB ram (2006)
És valami noname ház (2007)
Ne nézzetek 12 éves p*csnek, aki drága gépet akar, de ez a gép maga a rémálom. a 4-es metró gyorsabban megépül, mint hogy ez elinduljon. Az új gép, amit összeraktam, az 50 ezer forint, viszont ennél sokkal jobb.
16/F
ezt ha ügyes vagy el tudod adni egy tizesért, 60ból ilyet tudsz venni :
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__4..
4es válaszban szereplőt ajánlom
Szerintem a legnyomósabb ok, amivel meg tudnád győzni őket, az az, ha elmondanád, hogy a Windows XP-hez jövő év április 8-a után már nem fognak biztonsági frissítésket kiadni és ezáltal veszélyeztetettebb lesz a vírusokkal szemben. Már ha eddig telepítették a frissítéseket és XP van a gépükön. Emellet programokat sem fognak írni rá, sem drivereket az újabb eszközökhöz...
Amúgy nekem is hasonló gépem van, csak nem Pentium, hanem Celeron, és nincs gondom a sebességével. :)
A 2005-ös Mercury táp hamarosan megválaszolja a kérdésed :)
Elfüstöl az alaplap, újat már nem kapsz, a procit, ramot talán még eladhatod és állhatsz neki új géptet összerakni a zsebpénzedből. Hidd el te fogod nekik megvenni, ha annyira idegesít, hogy a tiédre járnak rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!