Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Win 7 telepítés gond, ötletek?

Win 7 telepítés gond, ötletek?

Figyelt kérdés

Vettem egy új laptopot, főként munkához. Egy Lenovo g580-t. Win7 64 bites home premet probáltam rá telepíteni, de mindegyik meghajtónál azt írja, hogy " A kijelölt lemez MBR partíciós táblát tartalmaz. Az EFI- alapú rendszerekben a Windows csak a GPT-lemezekre telepíthető.

Egyszerűen ötletem sincs, hogy mit akar ez jelenteni, nem vagyok szakember. De nagyon fontos lenne a segítség, szóval előre is köszönöm az ötleteket.

2013. aug. 22. 20:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Boot egy Hiren's bootCD-ről vagy olyanról ami tartalmaz partíciókezelőt és az MBR partícióstáblából GPT-t kéne csinálni.

Vagy így: http://www.youtube.com/watch?v=hlYjNbiVB-0

vagy: [link]

2013. aug. 22. 20:14
 2/5 anonim ***** válasza:
2013. aug. 22. 20:16
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszotokat :) első válaszolóhoz lenne kérdésem, hogy a Hiren's boot cd-t azt letölthetem pendrivera? Vagy esetleg tudnál írni egy privátot hogy mit kezdjek vele? Mert sajna windowsban sok mindent nem tudok csinálni, mivel még semmi op rendszer nincs fent.
2013. aug. 22. 20:23
 4/5 anonim ***** válasza:

A win7 telepítőlemezével is lehet. Törölni kell az összes partíciót, aztán lásd itt:

[link]

2013. aug. 22. 20:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Sikerült! Nagyon hálás vagyok, köszönöm szépen :)
2013. aug. 22. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!