100-110. 000-ig raknátok össze nekem egy jó konfigurációt?
Ati kártya és Intel proci( nem bízom az AMD-ben, az nVidia-t meg utálom-->több nVidiás kártyám meghalt már)
Egy egész konfing kellene.
Nekem inkább munkára
Adobe After Effects CS5.5
Sony Vegas
Photoshop CS5
És e mellett filmnézés, netezés, torrentezés.
Az öcsémnek viszont játékra kell.
Előre köszönöm!
A fogyasztás se mindegy.
Proci ügyben makacs vagyok!!! Maradok az Intelnél
Akkor a legolcsóbb i5 vedd meg...de akkor már majdnem el is fogyott a pénzed fele és akkor még sehol nem tartunk, mert munkára amire neked kéne, oda Intelből is kevés lenne egy 2magos i3 sztem
Ha már veszel egy gépet ennyiért, akkor az fog zavarni, h AMD-s procival plusz 100ft-tal több lesz a villanyszámla? :)
Max bakot rablók xDD
Fontos lenne, hogy ne legyen 100-150 ezer forintos villanyszámlám ...
elgondolkodtató ...
eddig 2 amd procim volt
egy athlon 2 magos (élt 1 évet)
és volt egy phenom x6-os is (élt 7 és fél hónapot)
Az unokatesómnak egy intel I3-3250-es procoja és 35GHz az alap
gyári mentivel 3,9GHZ-re húzta és meg se kottyant neki..
már 2 és fél éve muzsikál neki hibátlanul az a proci
én meg csak rába.sztam az AMD-vel
Akkor unokatesód tud tuningolni rendesen, Te meg nem, ha ilyen hamar kinyírtál két procit, bár az Athlon nem is arra van h 4GHz fölött járasd gyári hűtővel...DE lehet csak szimplán kifogtál két selejtet, viszont azt meg cserélik gariba, ami gondolom nálad ezek szerint nem sikerült...
Bár ahogy nézem rád annyira nehéz egy AMD procit rábeszélni, mint mást egy Trabant megvételére :D
Hát még fx processzorral nem próbálkoztam...
esetleg valami jó fx?
nem kell túl drága...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!