Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Esténként füstszagú a gépem?

Esténként füstszagú a gépem?

Figyelt kérdés

Üdv, alíg egy hónapos gépem van, a ház oldala le van véve, hogy jobban szellőzzön, pár napja vettem hozzá egy új ventit (400 forintosat, tápcsatival)

és azóta esténként egy pici mintha égestt szaga lenne a gépnek, illetve mivel emeletes ágyam van az ágyban eléggé büdös lesz!

lehetséges, hogy az állandóan forgó venti miatt ilyen büdös? ez mennyire normális?

akkor is büdös, ha éppen nem játszottam előtte órákig, sőt, egész nap, és csak esténként van ilyen szaga, űltalában 9 és 10 között O.O

mi lehet, hogy pont ekkor lesz szagos? illetve mennyire lehet ez rosz jel?

apám szerint nem égett szag, csak meleg szag (amikor felmelegszik a gép) nem tom, ez mennyire normális, mit kéne tegyek?

2013. aug. 21. 21:24
 1/6 anonim ***** válasza:

Rasta Joint te vagy az?

Viccet félretéve mi a pontos konfig?

2013. aug. 21. 21:25
 2/6 A kérdező kommentje:

nem vagyok raszta sajna :/

Asus m5a97 le r2.0 alaplap, asus hd7870 2gd5 vga, fx8320 proci, fsp 550 táp és egy 8gigás ram (kingston) meg egy coolermaster venti

egy elite knight 350 házban!

2013. aug. 21. 21:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Rakd vissz az oldalát, mivel lehet, hogy jobban szellőzik, de nincs meg a cirkuláció...
2013. aug. 21. 22:05
 4/6 A kérdező kommentje:

ha visszarakom az oldalát akkor egy óra alatt lekapcsolja magát, így viszont stabilan megy!

csak esténként füstszagú ><

2013. aug. 21. 22:15
 5/6 anonim ***** válasza:

[link]

problem solved

2013. aug. 22. 08:39
 6/6 A kérdező kommentje:
nincs nekem pénzem ilyen drága hűtőkre >< és nem is kellenek, mert ha leveszem az oldalfalat, akkornem melegszik, csak büdös, végre valaki arra válaszoljon: ez lehet probléma? a szag nem érdekel, de hogy ez bajra utal-e?
2013. aug. 22. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!