Tablet kérdés. Ki van otthon a témában?
Az érdekelne, hogy a mobilinternet mint olyan, ezekben a készülékekben hogy működik? mint egy okostelefonban? Sim kártyán keresztül? Vagy USB stick kell hozzá?
pl ennél:
köszi a válaszokat előre is.
ja és ha van ötlet kb harmincezres árkategóriában, hogy melyiket vegyem, ne kíméljetek az ötletekkel.
Én tudom!
SIM kártya kell bele!
Ajánlom az ipadokat én is azt használok!
Sent from my iPad :)
ketteske:
nem feltétlen Ipadot szeretnék.
ezt nem tudom, honnan vetted.
pont az volt a kérdésem lényege, hogy nem tudom, melyik a legjobb vétel harminc ezer körül.
ebben esetleg tudsz segiteni??
Az 1. válaszára reagált a 2. mondjuk úgy, hogy rajtad keresztül.
30 körül ne nagyon keress 3G-st. Ha kell 3G is, akkor jócskán emelni kell az árat, ahhoz hogy az használható is legyen. Egyébként a legtöbb kínai készülék, kezeli a mobilnetes modemeket is, ebbe beletartozik a brandelt készülékek is, amik Kínából jönnek. Ilyen pl. a Wayteq, Concorde, kezelik az USB stickeket, szóval a kérdésedre a válasz is-is. Van beépített 3G-s az az "sim kártyán keresztül" s a simet a tabletbe teszed, s van külső 3G támogatással bíró, amibe nem tudod beletenni a simet, de a rácsatlakoztatott mobilnetes modemet felismeri s kezeli. Utóbbi elég érdekes megoldás, ettől függetlenül annyira nem ritka, hogy így használják, de elég kényelmetlen s ronda megoldásnak tartom. Az általad linkelt wayteq is ilyen amúgy, az is a külső 3G-t támogatja, tehát nincs benne sim foglalat, csak a modemet kezeli usb-n keresztül. Van még egy megoldás a mobilnetes modem, ami lehet akár hordozható is, tehát akkumulátorról működő, de még ha veszel is egy ilyen modemet, annyira kevés marad a 30-ból, hogy abból nem kapsz normális tabletet.
Két választásod lehet, vagy emeled a rászánt összeget, vagy maradsz a wifi-nél. Még Kínából is min. 45 ezret rá kell szánni annak érdekében, hogy az egy használható tablet legyen, nem pedig valami kukába való, amitől csak csalódott s ideges leszel.
3.- as válaszolónak:
és a ZTE cucca? A vodafone Smart 10?
3g,wifi,gps.
emeltem a keretet 40re. ennyiért kapnék is ilyet függetlenül.
te miket ajánlasz? ez a három elég fontos lenne egyben.
A rendszer eléggé elavult, Honeycomb nem is volt népszerű, s hamar túllépett rajta mindenki. Nem ér meg ennyi pénzt.
Azt kellene megértened, hogyha ezért adnál 40ezret, akkor 5 ezer forint választ el a használható készüléktől. Tehát én úgy gondolom ezt az 5 ezret valahogy csak kiizzadja az ember annak érdekében, hogy ne sz.rt vegyen. Persze, tudom 30-ról indultunk, most 40-nél tartasz, s még mindig azt mondom, hogy kevés, de hidd el, hogy nem érdemes kidobni ennyi pénzt egy olyan tabletre amivel csak szívsz.
A legolcsóbb, magyar boltból a Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8.0 3G, de ez is csak 1 webshopban van 50 ezer alatt. Ha tényleg nem tudod emelni az árat 45-ig (s az is még az alsó határ, kínai készülék, Kínából, a gariztatás mondjuk úgy, hogy bonyolult) akkor jobb ha valamelyik szolgáltatónál vásárolsz készüléket hűséget vállalva a netre. Hisz úgy is kell mobilnet, akkor max. ebben annyi rossz van, hogy náluk kell maradnod 2 évig.
A legolcsóbb jónak mondható készülék Kínából: [link]
Persze mutathatok neked ilyet is, hogy:
csak ajánlani nem merem! Nem biztos, hogy rossz, elméleti síkon még lehet gördülékeny vas is, csak tényleg nem merem ajánlani, mert még 1 tesztet sem olvastam róla, egy tesztvideót sem láttam stb.
Az nehezíti meg igazán a dolgot nálad amúgy, hogy 3G+GPS kombó az annyira nem sűrűn szokott előfordulni, ill. ált. drága készülékekkel jár ez együtt, nem azért mert egy 3G modul vagy egy GPS modul annyira sokba kerülne egy tabletben, hanem felső kategóriás készülékeknél fordul elő, ahol "sok más" mellett található meg, s ez a "sok más" emeli az árat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!