Milyen internetet rendeljek? Nem vagyok nagyon otthon a témában.
Igazából a legolcsóbb megoldást keresem, így a mobil netet nézegettem.Ez tetszik:
A net leginkább böngészésre(receptek,gyakori kérdések,hírek, stb)kéne, levelezésre, néha nézünk filmet rajta meg skype-ra.
Ezzel a díjcsomaggal jól járnánk?
huh, valamit félrenéztem, azt hittem csak 1 év a hűségidő...de 2 év tényleg sok:/
és nem tudok valamit ajánlani, ami jó és olcsó?UPC-nek nincs ilyen?
Ha nem fontos a "hordozhatóság", akkor ne mobilnetet vegyél!
Általában olcsóbb és korlátlan a "vezetékes" net.
Van erre bármiféle alternatíva nálatok?
szia
1 jó tanács mobil netet ne !!!
kivéve ha sokat utazol és a munkádhoz elengedhetetlen.
ha otthonra kell akkor adsl vagy sima dsl
:)
Panelban lakunk, csak t-mobile net van, meg valami helyi, ami drága és egy csomót kell fizetni, hogy bekössék.
Úgy tudom, ha más szolgáltatót szeretnénk, akkor pluszba kéne fizetni, hogy behozzák a házba, ami már csak azért sem érné meg, mert csak albérlet, parabolára meg ilyenekre nem költenénk, ha nem muszáj...de ha van valami marha jó ajánlat, akkor meggondolnánk....
A t-home-nál meg a legolcsóbb net mellé is kell rendelni TV-t vagy telefont, hogy olcsó legyen, mondjuk akkor meg ott tartunk árban, mintha nem írnánk alá hűségidőt...
A lényeg, hogy 5ezer alatt szeretnénk kijönni a nettel, de nem nagyon találtam olyan szolgáltatót, ahol ez lehetséges,ezért kezdtem el nézni a mobil netet.
Bocs, de milyen ötletet vársz még? :-)))
Az én "ötletem":
1. Nézd meg, hogy milyen kábeles netezési lehetőségek vannak lakásotokban
2. Válaszd a legolcsóbbat.
3. Beköt, örül.
kössz:)
"beköt,örül" ez jó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!